>
Brooy
sfeer

Impressie menu Eetcafé D'n Brooy

Met een uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils;

Van spare-ribs tot tournedos, diverse visspecialiteiten en seizoensspecialiteiten zoals verse asperges, verse mosselen en wildgerechten. Onze chef-kok bereidt samen met ons en het hele keukenteam veel huisgemaakte gerechten!

Hieronder zijn de actuele keuzemenu's te vinden.


Keuzemenu    € 24,50,-
April, mei en juni 2017

Voorgerechten:

Torentje van krabmousse, verse asperges en kruidige flensjes met basilicumcrème
Duo van mini soepjes; Prei en Pomodori soep met crème fraiche en knoflookcroutons
Gemarineerde kippendij met daarbij saté dressing, kleurrijke gele rijst, cashewnoten en lente-ui
 

Hoofdgerechten:

Runderhaasspiesjes met wasabipuree en een licht pittige saus van ketjap
Heerlijk malse varkenshaasmedaillons en buikspek, geserveerd met een stamppotje van kropsla en bearnaiseschuim
Gegratineerd visschoteltje van witvis, gamba en zalmfilet met een vleugje pesto en zwarte olijven
 

Nagerechten:

Omgekeerde dame blanche; melkchocolade-ijs met vanillesaus, geserveerd met Luikse wafeltjes
Mousse van Likeur 43 Orochata; smaken van amandel, kaneel en citrus, daarbij een bolletje fris sinaasappel ijs
Verse aardbeien met stracciatella-ijs, slagroom en merengue crumble


Kinder Keuzemenu (voor onze kleine gasten)
€ 9,50 Inclusief 1 cadeautje uitzoeken!!!

Voorgerechten:

 
Kopje tomatensoep met balletjes  
Cocktailtje van vers fruit met o.a. meloen, appel en ananas  
   

Hoofdgerechten:

 
Kroket, frikandel of kinder snackspiesje met frietjes of twisterfriet  
Spare-ribs* mini-hamburger* of zalmfilet* met frietjes of twisterfriet (*meerprijs; 3,50)  
Kinderpannenkoek of poffertjes met stroop en poedersuiker  
   

Nagerechten:

 
Knetter veel snoepjes met vanille-ijs en slagroom  
Fruitig ijsje van aardbeienijs en vers fruit